sunway lagoon

assalammualaikum..=)
dah lme dah pegi tp bru nk update kn...
kali ni pegi sbb ad event chicken run under kenny roagers roaster...
sgt best sbb dpt jumpa all the exdormmate time teknik...syok woah...
ni lah mereka...

kami buddyz takan terpisah...hehehe
semangat smp kol 7 pagi kn tp kami xlari pun..
dpt tiket rm60 je time tu, tu yg ajk satu dorm tu tp ni je yg dpt turun...
hahaha...menipu sgt..
ktorg msuk dlm kol 11 jgk la sbb tggu bf i yg lmbt tu..
i is geram je time tu kn...
smua dah eksaited nk msuk tp dia xsmp2 ag..
jom la lyn gmb plak..
mke artis konon..heee
mke still excited lg....kuikui..
me the kaki buli..happy sgt time nie..
time nie dah bosan sbb smua dah msuk tggl kami je kt luar..
yeah...see... red indian...mke dah mcm nawang dah ak tgk yg itam tu..hahaha.. =P
last but not least...
gmb before kua sunway lagoon..
ktorg bkn kua mlm yer tp effect kamera yg gelap...hahaha

this is us =)

tu jela kot not citer...
happy seronok...
hope dpt g ag...
wasalam..



SUPER GT INTERNATIONAL SERIES MALAYSIA

assalammualaikum..
 woaaaaahhhhh...
how ur weekend???

i had a very super awesome weekend...

pertama sbb my lovely sis balik dri kedah..
ohmai..i miss my sis much..

kedua sbb...

buat pertama kali ny jejak kaki ke sepang international circuit..
sadis kn..hahaha...sokeh... 
best gle woah..
saat plg best ble race, then telinga kau pekak dgr bunyi kete..
seriously it was awesome dude..
suasana mmg beze gler la dgn tgk kt tv...
 walaupun dpt tgk satu angle je tp tetap rasa mcm jantung kau bedegup kencang ble dgr deruman kereta race tu...ok over gler... =)
hahahahaha...

ok jom lyn gmb plak..

tiket berharga rm100.. woahhhhh....
smart gler...tah kete ape tah..=p

fav sbb wane dia kuning..hahaha
body guard yg sudi teman kita...tq awk
me and doreamon..jepun la kate kn..



classic gler..n smart sgt..
tq awk amikkn gmbr kite...hehehe..
fav jgk sbb kuning..hahaha
malaysia n jepun..kot... hahaha
the game start...
sesape yg xpnah pegi tgk race dpn mata, my advice go n try..
xrugi taaw...
best ny lain mcm...
hehehe..
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
..
.
.
..
.
.
last but not least...
this is us =)

our shoes..boots yg awk blikn utk kite...suke gler..

dia yg sgt memahami citarasa sy..
hahaha..
tq awk utk hari nie.. 
=)
may ALLAH bless us..amin =)


Popular Posts