not so bad day =P

ASSALAMMUALAIKUM...
 
hahahaha...gelak dlu..
pepagi dah kne hon2... itu yg plg kelakar..
ok citer dia mcm ni iolls kn suka bwk kete laju2 so suka cilok2 ni..
tp tah knape tbe2 ad 1 kete Honda yg xpuas hati ble nk masuk dpn dia dia ske acah2..
ble kte laju dia pun laju.. ble kte nk bg dia jln dlu dia bwk slow..nmpk x perangai jahanam tu... *nangis kjap dgn org cmni...
pastu selamber ak bwk laju trus masuk dpn dia pastu kemain kuat hon dia.. *mlas nk lyn org cmni
hahahaha...
citer xhbs lg.. da dpt dpn dia skali dia xpuas hati lg sbb nk jgk potong ak..kjap ke kiri kjap ke kanan tp still xblh nk potong drifter mcm ak..
*nangis lagi skali sbb kelakar
pastu dkt roundbout iolls buat dia hon iolls utk kali kedua.. xksh la salah spe tp kau bwk kereta serius menggelabah sgt xtaw nk kejar ape..
time dia lalu tepi kereta ioll siap buat sign marah lg...muahaha..bkn marah pun geram jeww..
please la girl klo ye pun nk laju berhemah sket memandu tu..
 
BUT..
a few minutes later,, ble igt ape yg ak buat tu ak gelak jer smp nk nangis..
pagi2 jumaat yg indah ak marah smp cmtu..hahahaha..
muka pmpn tu serious angkuh gler.. iolls taw la kete iolls bese je nk compare dgn Honda..
tp klo kete mahal perangai buruk xguna jgk ye dakk...
 
pape pun nk ckp jgn la main hon.. nmpk funny ble yg bwk kete tu mcm org gilos..
adios amigos..
 
see u next entry lovely...
 

IDEA

hai...
rasa mcm nk share la story morry pasal g krabi aritu..
ape pun iolls ni first time pergi vacation sejauh tu..
so mgkn blh share la ape yg patut to those yg first time g travel jauh2 lg2 nk kne naik flight..
hahahaha... bnd baik kita kne share so that org taw n xbuat kesilapan yg sama..
wah gittuw kata ko...hahaha...
tp disbb kn smua gmb dlm phone so kt rumah nanti la kita hupdate okay..
for now lets start work...

ATTENTION!!!
for those yg tgh mencari2 kerja especially bhgn sales n marketing tu blh pm iollss laju2..
company tgh carik ramai executive sales..
lailailai...


Popular Posts